Over Accessoires-Onderdelen.nl

 
Wie is Accessoires-Onderdelen.nl?
Accessoires-Onderdelen.nl is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de online verkoop van accessoires en onderdelen voor onder meer bruingoed, witgoed, computer en beveiliging & domotica.
Op onze website kunt u meer dan 7,5 miljoen accessoires en (service-)onderdelen vinden. Het aanbod is ongelofelijk breed! De accessoires en onderdelen zijn gemakkelijk te vinden op onder andere categorie, type- en/of artikelnummer en merk.
 
Accessoires-Onderdelen.nl is onderdeel van reRandeR B.V.
 
Naam: Accessoires-Onderdelen.nl (onderdeel van reRandeR B.V.)
KvK-nummer: 66363810
BTW-identificatienummer: NL856514457B01
 
Waarom kiezen voor Accessoires-Onderdelen.nl?
  • Accessoires-Onderdelen.nl biedt u een breed assortiment van meer dan 7,5 miljoen accessoires en onderdelen.
  • Indien u bij Accessoires-Onderdelen.nl vóór 17.00 uur heeft besteld, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis (mits direct leverbaar).
  • Accessoires-Onderdelen.nl hanteert altijd scherpe prijzen.
Contact
U kunt contact opnemen met Accessoires-Onderdelen.nl door het Contactformulier in te vullen. Daarnaast is het mogelijk een e-mail te sturen naar klantenservice@accessoires-onderdelen.nl. Wij zullen uw vraag en/of reactie zo spoedig mogelijk beantwoorden.
 
Indien u een artikelaanvraag wilt doen, vult u dan het Artikel Aanvraag formulier in.
 
Het is niet mogelijk telefonisch contact op te nemen met Accessoires-Onderdelen.nl. Reden hiervoor is dat elektronisch verstuurde vragen en/of reacties sneller en beter kunnen worden beantwoord. Op deze manier proberen wij de service aan u optimaal houden.
 
Wat klanten over ons zeggen
Accessoires-Onderdelen.nl is door duizenden klanten gemiddeld met een 8.5+ beoordeeld en vrijwel iedereen beveelt ons bedrijf aan! Wilt u weten wat klanten over onze service zeggen? Kijk dan op www.kiyoh.nl/accessoires-onderdelen_nl.
 
 
Parts